Partners

Hieronder treft u de partners aan die dit initiatief mede mogelijk maken. Scroll verder naar beneden voor de veilingitems, indien u op de mobiele versie zit. 

Sterpartner:
Blokland en Duin | Administratiekantoor Nijmegen

Partners:
Gemeente Nijmegen

James Horeca

Cornelissen Groep

Hekkelman Advocaten en Notarissen

St. Anna 12 | Tandartspraktijk 

Level2 makelaars

StartUp Nijmegen

Knaak Commerce

Klik hier voor meer informatie over bovenstaande partners.

Een dagje Biessels voor 2 personen!

...
foto 0 Een dagje Biessels voor 2 personen!
Eindtijd:

20:00 / 13-03-2021

Resterende tijd:
4 maanden geleden

Huidig bod

€ 70,00

Log in om te bieden op dit item.

Biedgeschiedenis
  • 13-03 19:14:04€ 70,00

Deel deze veiling

Objectinformatie

Artikelnummer Rvdz-Biessels-001

Wat kun je winnen?

Wil jij straks als eerste weer het terras op? Op de beste terrasplek van Nijmegen? En wil je op deze eerste dag optimaal kunnen genieten? Bied dan mee op deze veiling en je bent verzekerd van een top lunch en borrelavond bij Biessels!

Jullie kunnen op deze dag als eerste aanschuiven voor een verrassingslunch. Denk hierbij aan een soepje, diverse broodjes van onze kaart (in een kleinere variant om te delen) en drankjes. Hebben jullie zin om hierna wat te winkelen? Even te wandelen? Of blijven jullie gewoon lekker de hele dag terrassen? Jullie kunnen in ieder geval op dezelfde dag nog een borrelplank bestellen. Jullie krijgen van ons dan een luxe borrelplank, die zo uitgebreid is dat dit ook voldoende kan zijn voor diner. Hierbij krijgen jullie bijpassende drankjes. Denk aan een flesje wijn of een aantal speciaal biertjes. De keuze is aan jullie!

Over café Biessels

Biessels is een modern, bruin café, gelegen aan de Grote markt in Nijmegen. Je kan bij ons de hele dag terecht. Zo hebben we ontbijt, een ruime keuze uit gebak, lunch, diner en borrel. Op ons grote terras, met verwarmde kussens, heaters en hoge schotten, kan je het hele jaar heerlijk buiten zitten. Daarnaast zit je bij ons binnen lekker knus en kan je overal naar buiten kijken door onze serre. De sfeer van het oude pand, wat vroeger bekend stond als boekhandel De Vulpenhoek, is behouden, maar met de gezelligheid van een modern café. Ons team staat altijd met een glimlach voor je klaar en ons doel is dan ook dat iedereen hier meer dan tevreden weg gaat.


Stel een vraag over dit item