Partners

Hieronder treft u de partners aan die dit initiatief mede mogelijk maken. Scroll verder naar beneden voor de veilingitems, indien u op de mobiele versie zit. 

Sterpartner:
Blokland en Duin | Administratiekantoor Nijmegen

Partners:
Gemeente Nijmegen

James Horeca

Cornelissen Groep

Hekkelman Advocaten en Notarissen

St. Anna 12 | Tandartspraktijk 

Level2 makelaars

StartUp Nijmegen

Knaak Commerce

Klik hier voor meer informatie over bovenstaande partners.

Algemene informatie

Algemene informatie

Tijdens de veiling van Rondjes voor de Zaak komen verschillende kavels van verschillende ondernemers onder de online veilinghamer. De kavels worden verdeeld over verschillende weken totdat de ondernemers hun deuren weer mogen openen. De eerste veilingweek start op een nader bekend te maken moment. We werken hard zodat alles op tijd klaar staat. We streven ernaar om zondag 28 februari om 20.00 te starten. Deze veiling duurt dan zes dagen en eindigt op zaterdag 6 maart om 20.00 uur. De tweede veilingweek zou dan beginnen op zondag 7 maart om 20.00 en eindigt op zaterdag 13 maart om 20.00 uur. Houd deze site en onze sociale media in de gaten voor de definitieve start! 

Wil je meebieden? Dan eerst even registreren. Via de tab ‘Hoe Werkt Het?’ vind je alle informatie die je nodig hebt.

Belangrijk om te weten

Rondjes voor de Zaak en Veilet zijn niet aansprakelijk voor het nakomen van de kavels door de ondernemer. Rondjes voor de Zaak en Veilet fungeren slechts als middel om ondernemers en bieders te verbinden. Door te bieden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 

Lees vooraf ook goed de beschrijving van elke kavel om teleurstellingen te voorkomen.

Betalen en afhandeling

Ben je de hoogste bieder op een kavel? Dan neemt de ondernemer contact met je op zodra je hebt betaald.