Partners

Hieronder treft u de partners aan die dit initiatief mede mogelijk maken. Scroll verder naar beneden voor de veilingitems, indien u op de mobiele versie zit. 

Sterpartner:
Blokland en Duin | Administratiekantoor Nijmegen

Partners:
Gemeente Nijmegen

James Horeca

Cornelissen Groep

Hekkelman Advocaten en Notarissen

St. Anna 12 | Tandartspraktijk 

Level2 makelaars

StartUp Nijmegen

Knaak Commerce

Klik hier voor meer informatie over bovenstaande partners.

Betalen & Uitgifte

Betaling
Is de veiling gesloten en ben je als hoogste bieder geëindigd? Dan krijg je van ons een overzicht per e-mail van de kavels die je gekocht hebt. Je kunt het verschuldigde bedrag betalen met iDeal of overboeken; alle betalingen verlopen via de paymentservice van Mollie.

Jouw betaling moet binnen vijf dagen na ontvangst van de factuur zijn bijgeschreven op de door Veilet aangegeven bankrekening.

Kosten
Om ervoor te zorgen dat je als bieder precies weet wat je moet betalen, is ieder bod inclusief veilingkosten. Geen verrassingen achteraf dus! Wanneer wij het winnende bod overmaken aan de ondernemer houden wij de veilingkosten in op het door jou geboden bedrag. Dit is uiteraard vooraf afgestemd met de ondernemers. Veilet en Rondjes voor de Zaak werken speciaal voor dit initiatief tegen kostprijs. Maximaal 10% van het bod wordt ingehouden om het hele initiatief te kunnen bekostigen. Hiermee worden het gebruik van de software en de systemen, de marketing en alle overige bijkomende kosten betaald. Dankzij de steun van partners kunnen we een steeds groter deel van de veilingopbrengst direct overmaken aan de ondernemers. Hierdoor gaat het geboden bedrag naar de ondernemers en bekostigen partners de veilingkosten!