Partners

Hieronder treft u de partners aan die dit initiatief mede mogelijk maken. Scroll verder naar beneden voor de veilingitems, indien u op de mobiele versie zit. 

Sterpartner:
Blokland en Duin | Administratiekantoor Nijmegen

Partners:
Gemeente Nijmegen

James Horeca

Cornelissen Groep

Hekkelman Advocaten en Notarissen

St. Anna 12 | Tandartspraktijk 

Level2 makelaars

StartUp Nijmegen

Knaak Commerce

Klik hier voor meer informatie over bovenstaande partners.

Biedingen Volgen

Klik op ‘Mijn biedingen’ in je gebruikerspaneel.

Je krijgt nu precies te zien op welke kavels jij geboden hebt. Verder kun je hier volgen of jij nog steeds de hoogste bieder bent. Let op: het overzicht van biedingen ververst niet automatisch. Voor het meest actuele overzicht laad je dus zelf de pagina opnieuw.

Bodverhogingen
Als iemand een hoger bod doet, dan wordt het bod automatisch verhoogd. Dat heet een bodverhoging. Met welk bedrag het bod precies omhooggaat, hangt af van de hoogte van het huidige bod. Dit zijn de afspraken:

Wanneer welke bodverhoging?

Huidig bod vanaf tot                   Verhoging          
€ 0,- € 50,- € 2,50
€ 50,01 € 100,- € 5,-
€ 100,01 € 500,- € 10,-
€ 500,01 € 1000,- € 15,-
€ 1000,01 en hoger € 50,-

Wachten met bieden heeft geen zin
Als iemand in de laatste vijf minuten voor sluiting (20.00 uur) een bod uitbrengt, verlengen we de sluitingstijd voor dat kunstwerk met vijf minuten. Komt er nog een nieuw bod? Dan volgt er weer een verlenging. Op die manier voorkomen we dat mensen wachten met bieden tot in de laatste seconden.

Je eigen bod is groen gekleurd
Op de detailpagina's van de kunstwerken is je eigen bod altijd groen gekleurd. De biedingen van andere bieders zijn zwart gekleurd.