Partners

Hieronder treft u de partners aan die dit initiatief mede mogelijk maken. Scroll verder naar beneden voor de veilingitems, indien u op de mobiele versie zit. 

Sterpartner:
Blokland en Duin | Administratiekantoor Nijmegen

Partners:
Gemeente Nijmegen

James Horeca

Cornelissen Groep

Hekkelman Advocaten en Notarissen

St. Anna 12 | Tandartspraktijk 

Level2 makelaars

StartUp Nijmegen

Knaak Commerce

Klik hier voor meer informatie over bovenstaande partners.

Statisch bod & AutoBod

Statisch Bod
Je biedt een bepaald bedrag voor een kunstwerk. Als iemand daarna hoger biedt, kun je eventueel zelf weer een nieuw bod plaatsen. Als er een hoger bod binnenkomt, krijgt je daar een e-mail over.

AutoBod
Een AutoBod is te vergelijken met een schriftelijke bieding tijdens een 'live' veiling. Je geeft aan welke prijs je maximaal voor de kavel wil betalen. Het veilingsysteem regelt de biedingen voor jou. Telkens als iemand hoger biedt dan jouw bod, doet het systeem meteen daarna weer een bod (op basis van de afgesproken bodverhoging). Als het nodig is, gebeurt dit tot jouw maximumbod is bereikt. Het systeem stopt pas als iemand anders met een bod boven jouw maximum uitkomt. In dat geval krijgt je daar direct een e-mail over.

Een voorbeeld: iemand biedt € 250,- voor een veilingitem en jij wilt er maximaal € 450,- voor uitgeven. Je kiest voor de optie AutoBod en vult het bedrag van € 450,- in. In de categorie € 100,- - € 500,- is de bodverhoging € 10,- per bod. Het systeem biedt dan namens jou € 260,-. Als een ander € 270,- biedt, dan biedt het systeem voor jou € 280,-. Als niemand meer biedt, krijgt jij het veilingitem voor € 280,-. Gaat het bieden nog door? Dan biedt het systeem net zolang voor je mee, totdat jouw maximale bod van € 450,- is bereikt (de genoemde bedragen zijn zonder veilingtoeslagen).

Je kunt jouw automatische bod verlagen door een nieuw AutoBod te plaatsen. Kies dan voor het bod waarmee je het huidige bod net overbiedt. Op dat moment ben je nog steeds de hoogste bieder totdat er weer iemand hoger biedt.