Partners

Hieronder treft u de partners aan die dit initiatief mede mogelijk maken. Scroll verder naar beneden voor de veilingitems, indien u op de mobiele versie zit. 

Sterpartner:
Blokland en Duin | Administratiekantoor Nijmegen

Partners:
Gemeente Nijmegen

James Horeca

Cornelissen Groep

Hekkelman Advocaten en Notarissen

St. Anna 12 | Tandartspraktijk 

Level2 makelaars

StartUp Nijmegen

Knaak Commerce

Klik hier voor meer informatie over bovenstaande partners.

Over de veiling

Welkom

Welkom op de online veiling van Rondjes voor de Zaak! Deze veiling heeft als doel om lokale ondernemers te steunen die hun deuren moeten sluiten tijdens de lockdown. Ondernemers zijn al bijna één jaar lang geconfronteerd met beperkende maatregelen vanuit de overheid. De horeca is al meer dan vier maanden dicht. Het grootste deel van de detailhandel is al meer dan twee maanden dicht. Voor allen geldt dat de steunpakketten vaak nauwlijks de vaste lasten dekken. Ondernemers zien hun spaartegoeden en zelfs pensioenen verdampen. Op zijn zachtst gezegd, hebben deze ondernemers geen gemakkelijk jaar achter de rug en het einde is nog lang niet in zicht. Het initiatief Rondjes voor de Zaak wil hen met een boost de deuren laten openen, zodra het weer mag. Het idee is vrij eenvoudig: iedereen kent ‘het rondje van de zaak’, waarbij de klant bijvoorbeeld een gratis drankje krijgt van het huis. Wij draaien de rollen om. Want nu is het de bedoeling dat de klant een rondje geeft vóór de zaak!

Het concept

Door de lockdown missen wij allemaal de gezelligheid van de kroegen, een heerlijk hapje eten in je favoriete restaurant of een prachtig nieuwe coupe bij de kapper. Daarnaast hebben de ondernemers jou als klant ook enorm gemist! Straks, als deze ondernemers hun deuren mogen openen, is er slechts beperkt plek en kan helaas niet iedereen meteen genieten van bijvoorbeeld een heerlijk vers getapt biertje. Om jouw plek vooraan in de rij te verzekeren, kun je meebieden op de kavels van verschillende ondernemers via deze veiling. Een kavel is een item dat de ondernemer aanbiedt om te laten veilen en kan van alles zijn. Ga jij voor het eerste biertje bij je favoriete kroeg? Of toch liever die tafel voor twee bij dat heerlijke restaurant? Bied mee en win! Doordat de opbrengst naar de ondernemer gaat, verzilver je niet alleen het allereerste plekje maar steun je ook je lokale ondernemer. Deze ondernemers kunnen wel een boost gebruiken zodra zij hun deuren mogen openen. Ben jij erbij? Kies je favoriet en bied!  

Meer informatie over het bieden, vind je onder het kopje ‘Hoe Werkt Het’.  

Niet per se vooraan in de rij maar wel je lokale ondernemer steunen? Bied items aan om te veilen! Wij veilen jouw item en maken het winnende bedrag over naar de ondernemer naar keuze. Denk out of the box! Alles kan geveild worden. Van festivalkaartjes tot een fotoshoot en van je sieraden tot een gesigneerd voetbalshirt. Ben je bijvoorbeeld schilder en wil je je allermooiste kunstwerk veilen om een andere Nijmeegse ondernemer te steunen? Stuur je kunstwerk in met een omschrijving, foto en minimumbedrag. Na controle plaatsen wij je item op de veiling zodat iedereen erop kan bieden. Er is een minimumwaarde van € 50,- vereist van het item om gebruik te kunnen maken van deze mogelijkheid. Voor meer informatie of vragen, neem contact op met ons!

Initiatiefnemer

Initiatiefnemer achter Rondjes voor de Zaak is Jari Bakx. Hij zit in de laatste fase van zijn master Ondernemingsrecht aan de Radboud Universiteit, is actief in het Nijmeegse studentenleven, onderneemt graag en is daarnaast te vinden op het voetbalveld. Jari steekt het niet onder stoelen of banken: hij is een echte Nijmegenaar en kan niet wachten om met vrienden van het eerste speciaalbiertje en een portie bitterballen te genieten. Zodra het kan, zit Jari het liefst vooraan. Dat kan wel een probleem worden. Want iedereen wil straks toch vooraan staan? Daarom ontstond Rondjes voor de Zaak. Met een veiling kunnen klanten hun plekje verzilveren en tegelijkertijd hun lokale ondernemer steunen. Veel ondernemers kennen Jari van de organisatie van het jaarlijkse strand- en zwembadfeest van dispuut W.I.N.G. Hiervoor benaderde Jari drie jaar op rij ondernemers om deze feesten te sponsoren. Zoals gezegd, zijn nu de rollen omgedraaid en wil Jari de ondernemers helpen die altijd klaarstaan voor de studenten.

Dit initiatief richtte zich in de eerste plaats op de Nijmeegse ondernemers. Door de grote belangstelling breidt het zich uit en mag iedere ondernemer die denkt gebruik te kunnen maken van dit platform zich aanmelden. De eerste ondernemers buiten Nijmegen hebben zich al aangemeld!

Het veilingplatform

Rondjes voor de Zaak organiseert deze veiling en mag daarvoor gebruikmaken van het online veilingplatform van Veilet. Veilet is een Nijmeegse onderneming die bijna 13 jaar ervaring heeft op het gebied van online veilingen. Het is niet voor niets dat opdrachtgevers als 3FM met Serious Request, Omroep Max met Sterren op het Doek, Achmea, ING, Warchild en Aegon gebruik hebben gemaakt van de fantastische diensten die Veilet levert. Het systeem dat Veilet hanteert is dan ook uitvoerig getest en voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Omdat Veilet een Nijmeegs bedrijf is dat met de ondernemers meeleeft die het moeilijk hebben op dit moment, bieden zij hun diensten aan tegen kostprijs. Een prachtig voorbeeld van vóór Nijmegen, dóór Nijmegen.

Aanmelden als ondernemer

Ben je zelf ondernemer en wil je onderdeel uitmaken van Rondjes voor de Zaak? Lijkt ons hartstikke leuk! Meld je aan via aanmelden@rondjesvoordezaak.nl en we behandelen je aanmelding zo snel mogelijk.

Vragen en pers

Voor alle vragen kun je contact opnemen met Jari via info@rondjesvoordezaak.nl. Rondjes voor de Zaak is ook bereikbaar via en te vinden op Instagram en Facebook.

Tot slot

Tot slot wil Rondjes voor de Zaak iedereen die een aandeel heeft gehad in de totstandkoming van dit initiatief ontzettend bedanken. Met in het bijzonder de mannen van Veilet. We gaan er samen een succes van maken!