Partners

Hieronder treft u de partners aan die dit initiatief mede mogelijk maken. Scroll verder naar beneden voor de veilingitems, indien u op de mobiele versie zit. 

Sterpartner:
Blokland en Duin | Administratiekantoor Nijmegen

Partners:
Gemeente Nijmegen

James Horeca

Cornelissen Groep

Hekkelman Advocaten en Notarissen

St. Anna 12 | Tandartspraktijk 

Level2 makelaars

StartUp Nijmegen

Knaak Commerce

Klik hier voor meer informatie over bovenstaande partners.

Partners

Hieronder treft u de partners aan die dit initiatief ondersteunen. Dankzij deze partners gaat de opbrengst van de veiling bijna geheel naar de ondernemers toe en worden bieders niet geconfronteerd met bijkomende kosten. De partners dekken bijvoorbeeld de kosten voor het platform, de marketing, promotie en alle overige bijkomende kosten om dit initiatief een succes te maken. Hiervoor is Rondjes voor de Zaak deze partners erg dankbaar. 

Sterpartner: Blokland & Duin | Administratiekantoor Nijmegen

Blokland & Duin | Administratiekantoor Nijmegen

Waar de jaarcijfers op tijd worden verzorgd. Waar de loonadministraite wordt geregeld en de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting netjes in orde wordt gemaakt. Waar je in een stijlvolle omgeving vriendelijk wordt ontvangen. Waar de koffie prima smaakt. We voldoen aan die criteria, maar dat doet menig administratiekantoor. Daar valt niet aan af te lezen dat wij (in alle bescheidenheid) meer te bieden hebben. 

We zijn namelijk geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers. Wie ben jij? Wat wil je met jouw bedrijf en hoe en wanneer zou je dat gerealiseerd willen zien? We willen alles van je weten. Maar wees gerust, die nieuwsgierigheid is alleen om betekenis aan de cijfers te geven. Om de financiële kant van je doelstellingen te kunnen plannen en je een advies op maat te kunnen geven. 

Want boekhouden is niet alleen terugkijken naar een jaar wat al voorbij is: het is ook vooruit zien, keuzes maken en bijsturen. Soms leidt dat zelfs tot een ongevraagd advies, maar daar hebben we nog nooit een klant over horen klagen. 

Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen

De gemeente Nijmegen zet zich in voor haar ondernemers. Door dit initiatief te ondersteunen, helpen we een student van onze Radboud Universiteit met zijn doel om de Nijmeegse ondernemers te helpen. Het platform biedt iedere ondernemer in Nijmegen die geconfronteerd wordt met de huidige maatregelen, de mogelijkheid om op een leuke en innovatieve manier geld in te zamelen. Daarnaast kan middels dit platform door Nijmegenaren worden toegeleefd naar het allereerste moment dat deze Nijmeegse ondernemers hun deuren mogen openen. 

Cornelissen Groep

Cornelissen Groep

Om zo goed mogelijk in te spelen op de nieuwe behoefte van de klant is de Cornelissen Groep flexibel, snel en hanteren we een gepersonaliseerde aanpak. Dit vraagt om hoogwaardige tijd gedreven operaties die inspelen op behoefte van de Klant. Team Cornelissen levert elke dag topsport in een topteam waar we al meer dan 90 jaar onze klanten ontzorgen op het gebied van transport, warehousing, pallets en geconditioneerde oplossingen in zowel de retail als farma. Dagelijks het verschil blijven maken, een partnership aangaan, waarbij we samen met onze klanten werken aan informatiedeling en vergroening in de logistieke keten. Slimme transport oplossingen tot aan je deur!

James Horeca

James Horeca

Geld verdienen met leuk horecawerk, op het moment dat het jou uitkomt

Swipen, tikken, werken, cashen. Zo makkelijk is het met de James Horeca app. Jij kiest zelf op welke klussen je reageert. Je draait op de afgesproken datum de afgesproken uren. Wanneer de horeca geopend is, gelijk kunnen werken, binnen enkele dagen betaald. Dus waar wacht je nog op? Download de app alvast, schrijf je in en vul je agenda met de meest toffe horecaklussen! www.jameshoreca.com

Hekkelman Advocaten en Notarissen

Hekkelman Advocaten en Notarissen

Als een van de grotere kantoren in de regio Arnhem-Nijmegen, geniet Hekkelman advocaten en notarissen landelijke bekendheid. Dit komt voornamelijk door onze specialistische kennis in diverse vakgebieden en pragmatische manier van werken. Complexe juridische problemen en bijbehorende oplossingen worden in heldere taal beschreven.

StartUp Nijmegen

StartUp Nijmegen

StartUp Nijmegen is dé succesformule voor startende ondernemers. Met: boostprogramma, werkplek (24/7), collega-ondernemers, Wi-Fi, overlegruimtes, airco, hulp bij administratie, belastingadvies, ondersteuning in structuur en ritme van werkdagen én een groot netwerk. Kortom, bij ons groei je gegarandeerd!

StartUp Nijmegen helpt je met zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en passie. Dé drie eigenschappen waarover een startende ondernemer onvoorwaardelijk moet beschikken!

Tandartspraktijk Bertholet en Van de Ven

Tandartspraktijk Bertholet en Van de Ven

In onze praktijk aan de Sint Annastraat 12 in Nijmegen werken we met drie tandartsen: Joost Bertholet, Carlijn van de Ven en Maartje Frederiks. We werken met een enthousiast team van (preventie)assistentes en mondhygiënisten Wij houden ons bezig met alle facetten van de algemene tandheelkunde, met veel aandacht voor preventie. We proberen samen met u het ontstaan van tand- en mondziekten te voorkomen. Mocht er een behandeling moeten plaatsvinden dan gebeurt dat uiteraard na overleg met u, om zo tot een passend, betaalbaar en vooral voorspelbaar resultaat te komen. Kwaliteit staat voorop.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Sint Annastraat 12
6524 GB Nijmegen

T: +31 (0)24-3222555
E: info@sintanna12.nl
W: www.sintanna12.nl

Level2 Makelaars

Level2 makelaars

Zoekt u de ideale woning of het perfecte bedrijfspand? Of wilt u juist vastgoed verkopen, verhuren of erin beleggen? Level2 makelaars schakelt snel en open met u, op ieder vlak. Wij stellen de juiste vragen en beschikken over de kennis én contacten om uw zoektocht naar een hoger level te tillen.

Bij de aankoop, verkoop en beheer van vastgoed komt ontzettend veel kijken. Onze tip: laat al die regels en rompslomp maar aan ons over, dat doen wij dagelijks. U kunt zich dan richten op de opties die wij u voorleggen. Alles op basis van úw wensen en voorzien van ónze adviezen. Daarbij blijven we continu betrokken en houden we de lijntjes kort. Zo komen we snel tot het beste resultaat.

Knaak Commerce

Knaak Commerce

Knaak Commerce is gespecialiseerd in detailhandel, waarbij de kwaliteit en service voorop staat. Er zijn veel mooie producten te vinden tegen de scherpste prijzen. Heeft u vragen over de bestelling, product of iets anders? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice, die elke werkdag tussen 9.00 - 17.00 uur bereikbaar is, ook via Whatsapp.

Partner worden?

Wilt u partner worden van Rondjes voor de Zaak? Door uw bijdrage wordt het initiatief gefinancierd zodat de kosten voor de bieders en aanbieders zo laag mogelijk blijven. Wij gebruiken uw bijdrage om de veilingsoftware, de (lokale) marketing en de website te bekostigen. 

Neem contact op met Jari Bakx via +31 6 486 345 76.